Schietpartij Dordrecht - Alleen 38-jarige Dordtenaar nog vast na schietpartij ... / De auto waarin ze zaten werd onder vuur genomen.

Schietpartij Dordrecht - Alleen 38-jarige Dordtenaar nog vast na schietpartij ... / De auto waarin ze zaten werd onder vuur genomen.. Wat er precies heeft afgespeeld is nog niet bekend. De politie wil dat niet bevestigen. Volgens een woordvoerder van de politie zijn twee agenten gewond geraakt. Daarbij zijn zeker drie personen gewond geraakt, onder hen zouden twee politieagenten zijn. Een politieman schoot maandagavond zijn gezin en zichzelf dood.

Bij de schietpartij zijn drie personen gewond geraakt. Heftige schietpartij in dordrecht woensdagavond. Op het van oldenbarneveltplein in dordrecht werd zondagavond 15 maart 2020 geschoten op een groepje mensen. De schutter is een 35. Het incident zou even na negen uur zijn gebeurd.

Verdachte en twee politieagenten gewond bij schietpartij ...
Verdachte en twee politieagenten gewond bij schietpartij ... from images.nrc.nl
De burgemeester sprak op twitter van een 'heftig incident'. Dordrecht werd woensdagavond opgeschrikt door een schietpartij waarbij meerdere kogels werden afgevuurd. Lees verder onder de video. Al snel konden twee verdachten aanhouden in de buurt van het incident. In dordrecht ist woensdagavond een schietpartij geweest. Vanavond heeft in dordrecht een schietpartij plaatsgevonden, waarbij drie doden en één gewonde zijn gevallen. Eén van de agenten ligt nog in het ziekenhuis. Een ander vertelde aan hart van nederland dat het in.

De agenten die woensdagavond gewond raakten bij een schietpartij aan de de la reystraat in dordrecht, zijn buiten.

De schutter is een 35. Een omwonende beschrijft wat ze hoorde. De agenten werden beschoten tijdens een interventie voor overlast. Gewonde na schietpartij bij ruzie in rotterdam, twee mannen. De schietpartij speelde zich af in de christiaan de wetstraat. Drie doden bij schietpartij dordrecht (eerste beelden) foto: Dit was het wilde westen (video) de schrik zit er nog goed in in de dordtse buurt waar woensdag 25 augustus twee agenten zwaargewond raakten bij een schietpartij. Een van de twee agenten die woensdagavond ernstig gewond waren geraakt bij een schietpartij in dordrecht, is donderdag ontslagen uit het ziekenhuis. Op de plaats van het incident wordt. Buurtbewoners hoorden het geknal en schrokken zich dood: Gewonde agent schietpartij dordrecht uit het ziekenhuis, andere agent stabiel. Er zouden drie personen zijn aangehouden. Ruim een uur na de dodelijke schietpartij werd een man neergeschoten aan de spirea.

Heftige schietpartij in dordrecht, twee agenten geraakt. Daarbij zijn zeker drie personen gewond geraakt, onder hen zouden twee politieagenten zijn. Van de drie aangehouden verdachten is ook één iemand gewond geraakt. Volgens rtv rijnmond reageerden agenten op een melding. Twee mannen die werden aangehouden na de schietpartij in dordrecht, waarbij twee agenten ernstig gewond raakten, zijn niet langer verdachten.

Toestand gewonde agenten Dordrecht stabiel, onderzoek nog ...
Toestand gewonde agenten Dordrecht stabiel, onderzoek nog ... from nieuwsopbeeld.nl
De andere agent en de aangehouden. Heftige schietpartij in dordrecht woensdagavond. Dit was het wilde westen (video) de schrik zit er nog goed in in de dordtse buurt waar woensdag 25 augustus twee agenten zwaargewond raakten bij een schietpartij. Rond 01.10 uur vannacht werd er wederom een persoon neergeschoten in dordrecht. Drie doden bij schietpartij dordrecht (eerste beelden) foto: Bij een schietpartij op de merwedestraat in dordrecht is donderdagmiddag een dode gevallen. Een omwonende beschrijft wat ze hoorde. Op de plaats van het incident wordt.

Een politieman schoot maandagavond zijn gezin en zichzelf dood.

Bij een schietpartij in dordrecht maandagavond is sprake van een gezinsdrama waarbij drie personen, onder wie twee kinderen van 8 en 12 jaar oud, om het leven zijn gekomen. Van de drie aangehouden verdachten is ook één iemand gewond geraakt. Buurtbewoners hoorden het geknal en schrokken zich dood: De politie heeft drie verdachten aangehouden. Rtv rijnmond hield maandagavond een liveblog bij met de laatste ontwikkelingen:20:45 uur: In dordrecht zijn woensdagavond (25 augustus) drie mannen, waaronder twee agenten, ernstig gewond geraakt bij een schietpartij. Daarbij zijn zeker drie personen gewond geraakt, onder hen zouden twee politieagenten zijn. Volgens rtv rijnmond reageerden agenten op een melding. De schietpartij speelde zich af in de christiaan de wetstraat. Dordrecht de politie is op zoek naar getuigen van het schietincident dat zondagavond rond half tien plaatsvond op het van oldenbarneveltplein in crabbehof. De schietpartij speelde zich af in de christiaan de wetstraat. De schutter is een 35. Wat er precies heeft afgespeeld is nog niet bekend.

In dordrecht ist woensdagavond een schietpartij geweest. Twee gewonden en twee aanhoudingen na schietpartij in dordrecht. Een omwonende beschrijft wat ze hoorde. Heftige schietpartij in dordrecht, twee agenten geraakt. In dordrecht is woensdagavond een schietpartij geweest.

Toestand agenten en verdachte stabiel na schietpartij ...
Toestand agenten en verdachte stabiel na schietpartij ... from cdn.nieuws.nl
Bij de schietpartij zijn drie personen gewond geraakt. In dordrecht is woensdagavond een schietpartij geweest. Een van de agenten die zwaargewond raakte bij de schietpartij in dordrecht is uit het ziekenhuis ontslagen, laat het openbaar ministerie (om) donderdag weten. Daarbij zijn zeker drie personen gewond geraakt, onder hen zouden twee politieagenten zijn. Rtv rijnmond hield maandagavond een liveblog bij met de laatste ontwikkelingen:20:45 uur: Heftige schietpartij in dordrecht, twee agenten geraakt. De andere agent en de aangehouden. Daarbij zijn zeker drie personen gewond geraakt, onder hen zouden twee politieagenten zijn.

In dordrecht zijn woensdagavond (25 augustus) drie mannen, waaronder twee agenten, ernstig gewond geraakt bij een schietpartij.

Vanavond heeft in dordrecht een schietpartij plaatsgevonden, waarbij drie doden en één gewonde zijn gevallen. Heftige schietpartij in dordrecht woensdagavond. Een ander vertelde aan hart van nederland dat het in. Er zouden drie personen zijn aangehouden. In dordrecht ist woensdagavond een schietpartij geweest. Een politieman schoot maandagavond zijn gezin en zichzelf dood. Op het van oldenbarneveltplein in dordrecht werd zondagavond 15 maart 2020 geschoten op een groepje mensen. Buurtbewoners hoorden het geknal en schrokken zich dood: De agenten die woensdagavond gewond raakten bij een schietpartij aan de de la reystraat in dordrecht, zijn buiten. Dat meldde het openbaar ministerie in rotterdam donderdag. Tien mensen zijn gearresteerd in breda en. De traumahelikopter vliegt naar de heimerstein. De schietpartij speelde zich af in de christiaan de wetstraat.